Dispositivos e acessórios
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
Preparação 40min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Pickled Vegetables (Sambal Kecap)
-
desiccated coconut70 g
-
water, hot130 g
-
carrots quartered lengthways250 g
-
echalion shallots (approx. 3 shallots), halved lengthways if large150 g
-
lime juice, freshly squeezed50 g
-
ground black pepper1 tsp
-
kecap manis (see tip)60 g
-
fresh chillies deseeded if desired, thinly sliced2
Chicken Satay (Sate Lilit Bali)
-
macadamia nuts5
-
fresh galangal (opcional) peeled, sliced (2 mm)1 cm
-
ground turmeric1 tsp
-
fresh chillies deseeded if desired, cut in pieces2
-
echalion shallots halved200 g
-
garlic cloves2
-
ground cloves¼ tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
sunflower oil30 g
-
fresh makrut lime leaves thinly sliced3
-
caster sugarbrown sugar2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
chicken mince (see tip)500 g
-
fresh lemon grass 16 leaves separated (see tips)2 - 3
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1567.6 mg
Proteína
30.7 g
Energia
2468.5 kJ /
590 kcal
Gordura
31 g
Fibra
12.7 g
Gordura saturada
13.7 g
Hidratos de carbono
54.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Lamb Meatballs
45min
Thai Red Curry Paste
10min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Keralan Fish Curry
30min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1h
Malabar Prawn Curry
1h 25min
Thai Fishcakes
1h 10min
Chilli Con Carne
35min
Prawn Bhuna
30min