Dispositivos e acessórios
Cullen Skink
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered100 g
-
unsalted butter diced40 g
-
oil for greasing
-
medium eggs4
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)400 g
-
water400 g
-
milk400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked haddock undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)450 g
-
bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
grated lemon zest1 tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1585.6 mg
Proteína
41.5 g
Energia
1828.6 kJ /
437.1 kcal
Gordura
18.3 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
9.3 g
Hidratos de carbono
25.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1h 35min
Courgetti Carbonara
40min
Celeriac Remoulade
Nenhuma avaliação
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1h 10min
Kedgeree
45min
Tarte Tatin
1h
Pea and Mint Soup
20min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min