Dispositivos e acessórios
Cullen Skink
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered100 g
-
unsalted butter diced40 g
-
oil for greasing
-
medium eggs4
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)400 g
-
water400 g
-
milk400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked haddock undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)450 g
-
bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
grated lemon zest1 tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1585.6 mg
Proteína
41.5 g
Energia
1828.6 kJ /
437.1 kcal
Gordura
18.3 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
9.3 g
Hidratos de carbono
25.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50min
Grated Carrot Salad
10min
Pea and Mint Soup
20min
Prawn Cocktail
15min
Stracciatella Soup
30min
Chilli Con Carne
35min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30min
Smoked Salmon Pâté
5min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Red Pepper and Tomato Soup
30min