Dispositivos e acessórios
Polenta with Ratatouille
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
Grated Parmesan
-
vegetarian hard cheese, cut in piecesParmesan cheese cut in pieces50 g
Polenta
-
water700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing20 g
-
polenta180 g
Ratatouille
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil25 g
-
peppers yellow or orange, cut in strips (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (3 mm)200 g
-
aubergines diced (1.5 cm)250 g
-
tomatoes quartered300 g
-
sugar1 pinch
-
dried herbes de Provence1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese250 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.8 g
Energia
1834 kJ /
438 kcal
Gordura
30.6 g
Hidratos de carbono
31.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Green Eats
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Root Vegetable Gratin
1h
Carrot and Peanut Bake
55min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Pea and Courgette Tarts
1h
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h