Dispositivos e acessórios
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
Preparação 20min
Total 1h
4 portion
Ingredientes
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
400 g dairy-free milk of choicemilk400 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)200 g
-
medium eggs3
-
plain flour (see tip)100 g
-
olive oil plus extra for frying40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves plus extra for garnish5 g
-
cherry tomatoes cut in halves300 g
-
water50 g
-
tomato purée10 g
-
fine sea salt1 - 2 pinch
-
ground black pepper1 - 2 pinch
-
baby spinach, fresh100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
681 mg
Proteína
24 g
Energia
2099 kJ /
501 kcal
Gordura
31 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo Kids Picnic
6 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
1h 15min
Tomato Pie
3h
Beetroot and Kale Pizza
2h
Chickpea and Ham Balls
35min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Spring Vegetable Penne
45min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Happy Veggie Empanadas
1h 10min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Veggie Rolls
45min