Versões compatíveis
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Honey Mustard Sauce
-
75
g wholegrain mustard
ou mustard (eg. English mustard) - 75 g honey
- 1 Tbsp white wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Eggs
- 400 g water
- 10 medium eggs
- 150 g bread, torn in pieces
- 400 g smoked salmon, cut in pieces
- 10 g fresh parsley
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp fine sea salt
-
vegetable oil, for frying (approx. 1.5 litres)
ou sunflower oil, for frying (approx. 1.5 litres)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1054 kJ / 252 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 16 g
- Gordura
- 10.7 g
Receitas alternativas
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Coronation Chicken
30min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
Nenhuma avaliação
Beef and Beer Pie
1h 40min
Lamb Kebobs
3 Std.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1h 40min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3h 15min
Cava Cocktail Surprise
4 Std. 10 Min
Mustard Dill Sauce
2h 15min