![Steamed cabbage and pork dumplings Steamed cabbage and pork dumplings](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C3F456A6-5C5E-4D39-9F70-273CBAA3C417/Derivates/F6E11C40-9324-46D1-9FF1-E6E5944C8552.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dumpling wrappers
- 1 tbsp oil, plus extra for greasing
- 150 g water, plus extra as needed
- 300 g flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp salt
Filling and dumplings
- 400 g white cabbage leaves, cut in pieces
- 1 ½ tsp salt
- 350 g pork mince
- 530 g water
- 20 g soy sauce
-
10
g rice wine
ou 10 g sake - ½ tsp sugar
- ½ tsp ground pepper
- 1 tbsp light sesame oil (15 g)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 318 kJ / 76 kcal
- Proteína
- 3 g
- Hidratos de carbono
- 7 g
- Gordura
- 4 g
- Fibra
- 0.5 g
Receitas alternativas
Browned pork strips
15min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 Std. 35 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Pork Trotter Jelly
8 Std.
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Kimchi Sauce
20min
Pandan chiffon cake
5h 15min