Dispositivos e acessórios
Yoyo slice
Preparação 1h 30min
Total 2h 30min
10 portions
Ingredientes
Filling
-
full cream milk500 g
-
semolina50 g
-
white sugar150 g
-
unsalted butter softened250 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Prune jam
-
pitted prunes300 g
-
water100 g
-
lemon juice1 tbsp
Pastry
-
unsalted butter softened250 g
-
plain flour500 g
-
egg1
-
icing sugar plus extra for dusting60 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
honey2 tbsp
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
167.3 mg
Proteína
9.3 g
Energia
3219 kJ /
769.4 kcal
Gordura
43.7 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
26.7 g
Hidratos de carbono
88 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pavlova
6h
Tiramisu
5h 20min
Baguette
3h 45min
Berry marshmallow slice
2h 30min
Baked cheesecake
2h 55min
Feijoa celebration cake
1h 30min
Moroccan doughnuts
2h 10min
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
28h 40min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Easy coconut cake
1h 45min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Lamingtons
1h 10min