Dispositivos e acessórios
Chicken liver pâté
Preparação 10min
Total 2h 20min
7 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
brown onion½
-
butter plus extra, melted, for covering40 g
-
chicken livers washed500 g
-
tomato paste30 g
-
brandy30 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
pouring (whipping) cream2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
93.4 mg
Proteína
12.6 g
Energia
706.1 kJ /
168.1 kcal
Gordura
12.6 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
1.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Chicken and port pâté
1h 30min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Hazelnut quince friands
2h 25min
Chicken Liver Pate
25min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Pâtè with Riesling
3h
Fig & Apricot Jam
40min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Apricot liqueur
1h
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Chicken Liver Parfait
2h 40min