Dispositivos e acessórios
Søde og krydrede oksehøjreb med polenta
Preparação 30min
Total 3h 35min
4 portioner
Ingredientes
Krydderiblanding
-
farin2 spsk
-
chilipulver2 tsk
-
løgpulver1 ½ tsk
-
timian, tørret½ tsk
-
paprika1 tsk
-
salt1 tsk
-
peberkorn, sorte1 tsk
-
nellike, stødt⅛ tsk
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
cayennepeber, stødt¼ tsk
-
hvidløg, granuleret½ tsk
-
højreb, oksekød1800 g
Sød BBQ Sauce
-
rødløg kvarte110 g
-
fed hvidløg1
-
ketchup200 g
-
brun farin110 g
-
ananasjuice55 g
-
melasse, alle slags55 g
-
worcestershire sauce1 ½ tsk
-
paprika1 tsk
-
salt at smage½ tsk
-
dijonsennep1 ½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
cayennepeber, stødt¼ tsk
-
vand1100 g
Gouda polenta
-
goudaost i terninger140 g
-
smør i terninger75 g
-
fed hvidløg2
-
vand850 g
-
polentamel130 g
-
salt1 tsk
-
sort peber, friskkværnet til pynt
-
forårsløg til pynt
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
64 g
Energia
6251 kJ /
1494 kcal
Gordura
81 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
112 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fars dag
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Butter chicken
50min
Kødboller med tomatsauce
45min
BBQ pulled kylling
Nenhuma avaliação
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Bahn mi med kylling
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação