
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt plus extra to season
- 10 g olive oil plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper to season
- ½ lemon zest only, no white pith
- 1850 g water plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple cut into quarters, then cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 529.4 kcal / 2223.5 kJ
- Proteína
- 35 g
- Gordura
- 38.8 g
- Hidratos de carbono
- 8.9 g
- Fibra
- 3.4 g
- Gordura saturada
- 12.6 g
- Sódio
- 1315.8 mg
Receitas alternativas
Goi muc (squid salad)
45min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
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Duck confit with lentil & orange salad
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Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
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Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
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Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
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Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
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