Dispositivos e acessórios
Oven Mushroom and Beef Burger
Preparação 15min
Total 1h
4 portion
Ingredientes
-
shiitake mushroom, fresh halved225 g
-
portobello mushroom, fresh halved60 g
-
king oyster mushroom, fresh halved115 g
-
fresh brown mushrooms halved60 g
-
ground beef broken into pieces450 g
-
breadcrumbs, dried60 g
-
liquid aminos, type Bragg30 g
-
black pepper, freshly ground1 tsp
-
egg, large (65-70 g)2
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
cheddar cheese4 slice
-
hamburger bun toasted4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1316.2 mg
Proteína
44.8 g
Energia
3261.8 kJ /
779.6 kcal
Gordura
39.8 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
16.1 g
Hidratos de carbono
59.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Proteins - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Braised Dongpo Pork
Nenhuma avaliação
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Spaghetti Carbonara
40min
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Nenhuma avaliação
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
U.S. Digital Flipbook #1
1h 35min
Mixed Herbs Rice
35min
Allergen Free Melted Chocolate
10min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Nenhuma avaliação
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min