Dispositivos e acessórios
Tarte Bourguignonne
Preparação 20min
Total 1h 30min
6 portioner
Ingredientes
Bagværk
-
smør kolde, i tern85 g
-
hvedemel250 g
-
havsalt1 tsk
-
vand iskold100 g
Fyldning
-
100 g cheddar, skåret i stykkergruyére ost skåret i stykker100 g
-
løg kvarte300 g
-
olivenolie30 g
-
havsalt1 tsk
-
hakket oksekød400 g
-
sort peber, stødt¼ tsk
Hvid Sauce
-
hvedemel40 g
-
smør i tern40 g
-
mælk400 g
-
havsalt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
23 g
Energia
2339 kJ /
559 kcal
Gordura
37.2 g
Hidratos de carbono
45 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Konsulent favoritter
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Butter chicken
50min
Kødboller med tomatsauce
45min
BBQ pulled kylling
Nenhuma avaliação
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Bahn mi med kylling
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação