Dispositivos e acessórios
Panforte ice cream bombe
Preparação 25min
Total 48h 25min
8 portions
Ingredientes
-
pouring (whipping) cream (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey60 g
-
egg yolks4
-
ground cloves1 pinch
-
ground ginger1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
mascarpone cheese500 g
-
roasted almonds100 g
-
glacé cherries30 g
-
mixed dried fruit (e.g. dried cranberries, raisins, apricots, figs)200 g
-
dark chocolate broken into pieces200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
273.2 mg
Proteína
12 g
Energia
3357 kJ /
799 kcal
Gordura
58 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
32.5 g
Hidratos de carbono
59 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sticky date pudding
1h 30min
Brandy cream
15min
Dukkah
25min
Lemon delicious
1h 5min
Almond thins
25min
$250 chocolate chunk cookies
2h 30min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Lime sour cream bundt cake
50min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Crispy bread with tapenade
45min
Caribbean carrot cake
2h 10min