Dispositivos e acessórios
Panforte ice cream bombe
Preparação 25min
Total 48h 25min
8 portions
Ingredientes
-
pouring (whipping) cream (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey60 g
-
egg yolks4
-
ground cloves1 pinch
-
ground ginger1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
mascarpone cheese500 g
-
roasted almonds100 g
-
glacé cherries30 g
-
mixed dried fruit (e.g. dried cranberries, raisins, apricots, figs)200 g
-
dark chocolate broken into pieces200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
273.2 mg
Proteína
12 g
Energia
3357 kJ /
799 kcal
Gordura
58 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
32.5 g
Hidratos de carbono
59 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Christmas cake
196h 35min
Gin and lime pie
3h 10min
Brandy cream
15min
Spiced red wine pears
45min
Impossible coconut pie
1h 30min
Coconut lime spritzer
5min
Brandy butter
10min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Lemon or lime butter
15min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
White Christmas
2h 25min