Dispositivos e acessórios
Mushroom croustade
Preparação 40min
Total 1h 35min
6 portions
Ingredientes
Quick puff pastry
-
butter cut into pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water chilled90 g
-
salt½ tsp
Mushroom croustade
-
vegetable oil for greasing
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
water300 g
-
fresh mushrooms cut into slices (5 mm)750 g
-
dried mixed herbs (e.g. marjoram, rosemary, thyme)3 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
eggs4
-
plain flour20 g
-
thickened cream100 g
-
full cream milk for brushing10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
456.6 mg
Proteína
12.7 g
Energia
2350.3 kJ /
559.5 kcal
Gordura
40.6 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
23.9 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
French cuisine: Dinner and sides
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Espresso "baked" beans
35min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Pumpkin tart
2h 15min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Classic mushroom risotto
30min
Melanzane parmigiana
2h 5min