Dispositivos e acessórios
Spiralized vegetable crust pizza
Preparação 20min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
sweet potato ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
parsnip ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)350 - 400 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt1 ¼ tsp
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves only10 g
-
mozzarella (approx. 1 ball), torn into pieces150 g
-
pitted black olive sliced8 - 10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1059.9 mg
Proteína
11.7 g
Energia
1641.4 kJ /
392.3 kcal
Gordura
31.3 g
Fibra
9.6 g
Gordura saturada
7.1 g
Hidratos de carbono
45 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize - Autumn/Winter
16 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Paella
1h
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Nenhuma avaliação
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Vegan bolognese
50min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Spaghetti Carbonara
40min
Folded Herb Bread
Nenhuma avaliação
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Nenhuma avaliação
Brown rice
50min