Dispositivos e acessórios
Pasta with fennel and tomato sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil20 g
-
fennel bulb trimmed and cut in slices (2-3 cm)400 g
-
fennel seeds1 tsp
-
brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)60 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
water1100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)½ tsp
-
balsamic glaze½ tsp
-
pine nuts30 g
-
dried penne pasta300 g
-
bocconcini drained and cut into halves125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
9.2 mg
Proteína
18.5 g
Energia
2078.6 kJ /
494.9 kcal
Gordura
18.1 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
60.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fakeaway favourites
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pasta alla puttanesca
35min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Risotto verde (TM7/TM6)
30min
Vegetable pasta sauce
40min
Vegetable chilli
50min
Prawns with coriander coconut rice
35min
Risotto verde
45min
Tempeh bolognaise
30min
Hearty lentil chilli
50min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Lentil bolognese
30min