Dispositivos e acessórios
Pasta with fennel and tomato sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil20 g
-
fennel bulb trimmed and cut in slices (2-3 cm)400 g
-
fennel seeds1 tsp
-
brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)60 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste20 g
-
water1100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)½ tsp
-
balsamic glaze½ tsp
-
pine nuts30 g
-
dried penne pasta300 g
-
bocconcini drained and cut into halves125 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
9.2 mg
Proteína
18.5 g
Energia
2078.6 kJ /
494.9 kcal
Gordura
18.1 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
60.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fakeaway favourites
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mushroom bolognaise
45min
Vegetable Massaman curry
45min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
45min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Super green pasta (Darren Robertson)
30min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Vegan moussaka
1h 50min
Vegetable chilli
50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min