Dispositivos e acessórios
Vegan burgers
Preparação 15min
Total 45min
10 portions
Ingredientes
-
linseeds (flaxseeds)40 g
-
shelled walnuts80 g
-
fresh portobello mushrooms cut into quarters225 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into quarters225 g
-
brown onion½
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and fry20 g
-
cooked rice200 g
-
cannellini beans (400 g can), rinsed and drained1 can
-
panko breadcrumbs50 g
-
balsamic vinegar30 g
-
tamari30 g
-
smoked paprika½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
hamburger buns8 - 10
-
vegan mayonnaise to taste
-
mustard vegan, to taste
-
letucce8 - 10 leaves
-
tomatoes sliced3
-
ketchup vegan, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
733.7 mg
Proteína
15.6 g
Energia
1744.8 kJ /
417 kcal
Gordura
12.2 g
Fibra
6.9 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sweet potato lentil pie
50min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Chocolate lava pudding
40min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Vegan bolognese
50min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Mojito mocktail
5min
Super green pasta (Darren Robertson)
30min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Bean ratatouille with halloumi
30min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min