Dispositivos e acessórios
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
English cucumbers ends trimmed to fit feeder(see Tip)450 g
-
red chilli, fresh e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only5 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil30 g
-
1 tbsp chilli powdergochugaru Korean chilli paste1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
salt2 pinches
-
sesame seed, white to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
494.9 mg
Proteína
3 g
Energia
484.3 kJ /
115.8 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Guacamole
5min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55min
Thai Cucumber Salad
15min
Demo Recipe - Isaac
1h
Sumac-spiced Houmous
5min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min