Dispositivos e acessórios
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 25min
Total 168h 35min
8 portions
Ingredientes
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube1000 g
-
sea salt3 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
728 mg
Proteína
1.6 g
Energia
130.8 kJ /
31.3 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
7.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sourdough potato bread
5h
Wakame Butter
5min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Basic nut butter
30min
Slow Cooked Navy Beans
14h 40min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25min
Pizza in Bianco
1h 20min
Brown rice
50min
Best ever carrot cake
1h 35min
Portuguese bread
3h 30min