Dispositivos e acessórios
Quinoa salad with mango salsa
Preparação 15min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
-
black quinoa60 g
-
white quinoa60 g
-
water700 g
-
mango flesh only, diced (1.5 x 1.5 cm)1
-
red capsicum deseeded and diced¼
-
cherry tomatoes cut into halves3 - 4
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
ground cumin¼ tsp
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
lemon juice (approx. 1 lemon), to taste1 - 2 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained200 g
-
dried goji berries soaked in water for 5-10 minutes until softened then drained40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
422 mg
Proteína
18.5 g
Energia
2245.6 kJ /
536.7 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
15.5 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
93.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Broccoli salad
10min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Raw cauliflower tabouli
30min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Mango salmon bowl
40min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Green smoothie bowl
20min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Colourful quinoa salad
40min
Quick turkey taco bowl
15min