
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 12 oz zucchini (approx. 1-2), ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 14 oz red bell peppers deseeded, cut into pieces
- 7 oz tomatoes cut into pieces
- 1 fresh red chili deseeded, roughly chopped (opcional)
- 3 oz yellow onion halved
- ½ - 1 oz fresh ginger thinly sliced
- 1 stalk fresh lemongrass without hard leaves, cut into pieces
- 2 garlic cloves
-
1 ½
oz red curry paste
ou 1 ½ oz yellow curry paste - 1 ½ tbsp freshly squeezed lime juice
- 14 oz canned coconut milk plus extra to drizzle
- 1 ½ tbsp sesame oil
- 1 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- 1 oz brown sugar
- 2 - 3 pinches ground white pepper
- fresh cilantro leaves to garnish
- roasted peanut, salted to garnish
- 1 lime sliced, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 365.2 kcal / 1528.1 kJ
- Proteína
- 6.6 g
- Gordura
- 20.1 g
- Hidratos de carbono
- 31.6 g
- Fibra
- 5.1 g
- Gordura saturada
- 14.6 g
- Sódio
- 475.7 mg
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