Dispositivos e acessórios
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 10min
Total 2h 10min
1000 g
Ingredientes
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1000 g
Sódio
16961 mg
Proteína
5.9 g
Energia
3962.2 kJ /
947 kcal
Gordura
1.6 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
228.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Rueben sandwich sauce
5min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Indonesian green spice paste
40min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Ranch Dressing
2h 15min
Black Garlic and Onion Jam
55min
Apple cider dressing
5min
Cookidoo 10th Anniversary cake
4h
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34h 20min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min