Dispositivos e acessórios
Lemon caper butter
Preparação 5min
Total 10min
150 g
Ingredientes
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 150 g
Sódio
650 mg
Proteína
2.1 g
Energia
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Gordura
97.6 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
61.7 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Butter it up!
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Duchess potatoes
1h 10min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Cream of mushroom soup
20min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Nenhuma avaliação
Beef Wellington
2h 15min
Steamed snapper, black beans and rice
1h 10min
Classic Swiss Fondue
15min