Dispositivos e acessórios
Lemon caper butter
Preparação 5min
Total 10min
150 g
Ingredientes
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 150 g
Sódio
650 mg
Proteína
2.1 g
Energia
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Gordura
97.6 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
61.7 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Butter it up!
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beurre blanc
15min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45min
Chicken and port pâté
1h 30min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Oysters Mignonette
5min
Habanero Butter
5min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Chilli creamed corn
40min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h