Dispositivos e acessórios
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Preparação 15min
Total 55min
8 portion
Ingredientes
-
Brussels sprout trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)450 g
-
carrot peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided3 ounce
-
salt divided, to taste2 ¼ teaspoon
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprig
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
784.2 mg
Proteína
6.4 g
Energia
1063.7 kJ /
254.2 kcal
Gordura
13.5 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
28.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sheet Pan Dinners
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Maple-glazed Carrots
45min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Vegetarian Medallions
1h 10min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Falafel Waffle
40min
Mushroom Taco Filling
35min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Chickpea Ratatouille
1h
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Mexican Quinoa Salad
30min