Dispositivos e acessórios
Fattoush with grilled haloumi
Preparação 20min
Total 5h
4 portion
Ingredientes
Haloumi
-
whole milk2000 g
-
junket rennet tablet (see Tips)4
-
water for dissolving1 tbsp
-
salt, non iodised20 g
Salad dressing
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
sumac to taste1 - 2 tsp
-
sugar (optional)¼ tsp
Fattoush
-
pita bread2
-
Lebanese cucumber (approx. 235 g), deseeded and cut into pieces (2 cm)2
-
red bell pepper (approx. 225 g), deseeded and cut into pieces (2 cm)1
-
green pepper (approx. 180 g), deseeded and cut into pieces (2 cm)1
-
red onion cut into thin slices½
-
radish, red then cut into thin slices4
-
cherry tomato cut into halves200 g
-
flat-leaf parsley leaves only, torn into pieces7 sprig
-
cilantro, fresh leaves only, torn into pieces7 sprig
-
sea salt to taste1 - 2 pinch
-
black pepper, ground to taste1 - 2 pinch
-
extra virgin olive oil for frying1 tablespoon
-
lemon juice for drizzling
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2525.8 mg
Proteína
24 g
Energia
3021.3 kJ /
719.5 kcal
Gordura
42.5 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
59.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer BBQ
13 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Guacamole
5min
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Tornado Potatoes
1h
French Toast Waffles
30min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min
Green Goddess Salad
10min
Lemon hibiscus iced tea
2h 30min
Power green smoothie
5min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h