Dispositivos e acessórios
Sprøde svineslag med varm rissalat
Preparação 30min
Total 1h 30min
4 portion
Ingredientes
-
svineslags kød, uden skind750 g
-
sennep50 g
-
salt6 - 7 knivspids
-
sort peber, stødt2 - 3 knivspids
-
persille, frisk kun blade15 g
-
ekstra jomfruolivenolie85 g
-
kapers drænet60 g
-
citronsaft, friskpresset60 g
-
vand1000 g
-
langkornede hvide ris260 g
-
gulerod skåret i halvmåner (1 cm)300 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker (2 cm)150 g
-
gul peberfrugt skåret i stykker (2 cm)150 g
-
courgette skåret i stykker (2 cm)400 g
-
fed hvidløg2
-
honning150 g
-
3 spsk soyasauceshoyu, soyasauce3 spsk
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2133.1 mg
Proteína
27.1 g
Energia
6715 kJ /
1605 kcal
Gordura
121.8 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
39.7 g
Hidratos de carbono
101.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mad i Air-fryer
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tarteletter med kylling og asparges
1h 35min
Kylling med peberfrugt og ris
1h
Piri Piri kylling med salat
Nenhuma avaliação
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Nenhuma avaliação
Provencalsk kylling
Nenhuma avaliação
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Nenhuma avaliação
Oksekødskofta med feta
Nenhuma avaliação
Kaloriefattig lasagne
Nenhuma avaliação
Bahn mi med kylling
Nenhuma avaliação
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Nenhuma avaliação
Chiang Mai nudler
25min