Dispositivos e acessórios
Beetroot Carpaccio with Burrata
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (opcional)2 Tbsp
-
pecan nuts (opcional) roughly chopped2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
436.8 mg
Proteína
9.1 g
Energia
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Gordura
24.7 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
12.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pico de Gallo
5min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Sumac-spiced Houmous
5min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Leek and Potato Soup
40min
Lime and Lemonade
5min
Cullen Skink
45min
Marmalade Margarita
5min
Stracciatella Soup
30min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min
Incan Hot Chocolate
40min
Sausage and Fennel Orzotto
50min