Dispositivos e acessórios
Beetroot Carpaccio with Burrata
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (opcional)2 Tbsp
-
pecan nuts (opcional) roughly chopped2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
436.8 mg
Proteína
9.1 g
Energia
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Gordura
24.7 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.9 g
Hidratos de carbono
12.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Maple-glazed Carrots
45 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Broccoli and Apple Salad
5 min
Tomato and onion gravy (South African)
25 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Pico de Gallo
5 min
Citrus Water
35 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min