Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
TM6 TM5 TM31

Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

4.3 (21 avaliações )

Ingredientes

  • 300 g frozen green peas
  • 300 g dried tagliatelle
  • 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g fresh basil leaves
  • 10 g fresh mint leaves
  • 1 garlic clove
  • 100 g extra virgin olive oil
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 2 Tbsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1300 g water
  • 4 medium eggs
  • water
  • coarse salt flakes, to taste
  • ground black pepper, to taste

Nutrição
por 1 portion
Energia
3552 kJ / 849 kcal
Proteína
39.6 g
Hidratos de carbono
71.5 g
Gordura
44.7 g
Gordura saturada
14.2 g
Fibra
7 g
Sódio
1375.1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas