Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
4
cod fillets, skinless (200 g each)
ou 4 halibut fillet, skinless, boneless (200 g each) - 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- 50 g fresh parsley leaves
- 300 g onions, sliced (1 cm)
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g white wine
- 1 tsp sweet paprika
- 2 pinches ground cinnamon
- 1 Tbsp tomato purée
- 50 g pitted black olives, halved
- 200 g bulgar wheat (approx. 20 minutes cooking time)
- 400 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2141 kJ / 512 kcal
- Proteína
- 45 g
- Hidratos de carbono
- 54 g
- Gordura
- 14 g
- Gordura saturada
- 1.9 g
- Fibra
- 11 g
- Sódio
- 1399 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min