Dispositivos e acessórios
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
Preparação 20min
Total 1h 15min
4 portioner
Ingredientes
-
salt plus ekstra til at drysse kartoflerne med¾ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
4 hvid fisk, fileter, (120-200 g hver, se tip)pighvarfileter (120-200 g hver, se tip)4
-
citronskal, revet økologisk2 spsk
-
ekstra jomfruolivenolie80 g
-
blandede grøntsager (fx gulerødder, courgette, selleri og majroer), skåret i mindre stykker200 g
-
persilleblade, friske6 kviste
-
citronsaft, friskpresset (saft fra ca. 1 citron)50 g
-
vand500 g
-
kartoffel skåret i 3 mm skiver400 - 600 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1169 mg
Proteína
70 g
Energia
2890 kJ /
691 kcal
Gordura
32 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Madplan: lørdag
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cremet torsk
45min
Stegte nudler med rejer
Nenhuma avaliação
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Havbras med krydderolie
Nenhuma avaliação
Laks med grøntsagssovs
Nenhuma avaliação
Burger af havtaske og laks
Nenhuma avaliação
Fiskeburger
Nenhuma avaliação
Laks med aromaer ved 50°C
Nenhuma avaliação