Dispositivos e acessórios
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cauliflower cut in florets (3 cm)450 g
-
onions quartered160 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garam masala (see tip)2 Tbsp
-
coconut oil, (see tip)unsalted butter diced40 g
-
tinned chickpeas drained, rinsed (2 x 400 g tin)480 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
coconut milkdouble cream100 g
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
902.5 mg
Proteína
13.4 g
Energia
1752.5 kJ /
418.9 kcal
Gordura
21.5 g
Fibra
13.8 g
Gordura saturada
11.3 g
Hidratos de carbono
46.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Manifesto
203 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Our Kitchens Are A Window To The World
35 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Steam & Serve: Varoma Menus
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Thermomix Like Never Before
7 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Thermomix Online Like Never Before
13 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Smoky Paprika Rub
5 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min