Dispositivos e acessórios
Salmon Tartare
Preparação 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh salmon fillet (sushi quality), skinless cut into 3 pieces10 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad3 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
234.8 mg
Proteína
10.6 g
Energia
619.3 kJ /
148 kcal
Gordura
11.2 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
2.2 g
Hidratos de carbono
1.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tzatziki
20 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Steak Tartare
15 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Squid and Shrimp Risotto
1 Std.
Caesar Salad
30 Min
Floating Islands
40 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 Std.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Tuna Tartare
40 Min