Dispositivos e acessórios
Pistachio Cream Pasta
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
pecorino cut in pieces (2 cm)40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled toasted (see tip)40 g
-
banana shallots halved120 g
-
garlic clove1
-
olive oil10 g
-
water700 g
-
200 g bacon lardonsguanciale diced (1-2 cm)200 g
-
dried spaghetti300 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
918.3 mg
Proteína
25.7 g
Energia
2785.2 kJ /
665.7 kcal
Gordura
33.3 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
65.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Maple-glazed Carrots
45min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
"Marry me" chicken pasta
35min
Spaghetti Carbonara
40min
Creamy pistachio pasta
40min
Date and Nut Balls
20min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min