Dispositivos e acessórios
Caramelised red onion chutney
Preparação 10min
Total 24h
400 g
Ingredientes
-
olive oil25 g
-
red onions cut in wedges500 g
-
fresh red chilli cut in strips½ - 1
-
light brown sugar200 g
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
1 g
Energia
1272 kJ /
304 kcal
Gordura
6 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
2h
Shortcrust pastry
5min
Mayonnaise
5min
Chicken stock paste
45min
Vegetable Stock Paste
45min
Steamed rice
25min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Chicken garam masala
50min
Beef and beer pie
1h 40min
Caramel sauce
1h 30min
Pitta bread
2h