Dispositivos e acessórios
Pad Thai
Preparação 15min
Total 45min
4 portion
Ingredientes
-
peanut, unsalted (raw or toasted)60 g
-
rice noodle, any type ribbons300 g
-
egg, large (65-70 g)3
-
water500 g
-
ginger, fresh peeled, thinly sliced2 ½ cm
-
garlic cloves2 - 3
-
red chilli, fresh cut into pieces15 - 30 g
-
peanut oil30 g
-
tiger prawn, raw, peeled fresh or frozen, thawed450 - 500 g
-
raw cane sugar60 g
-
soy sauce30 g
-
fish sauce60 g
-
tomato purée (concentrate)2 heaped tsp
-
lime juice only½
-
bean sprout, fresh100 g
-
cilantro, fresh leaves only, to garnish
-
limes quartered, to garnish2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2409.7 mg
Proteína
36.5 g
Energia
2834.7 kJ /
677.5 kcal
Gordura
21.3 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
86.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our kitchens are a window into the world
27 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Tuna sushi rolls
1h 25min
Tamarind whiskey Sour
1h 10min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1h 20min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1h 45min
Chili Oil Noodles
30min
Steamed Cod Over Greens
40min
French onion pasta
45min
Creamy potato mash
30min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Apricot Chicken
35min
No fail mash potato
20min