Dispositivos e acessórios
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
Preparação 25min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil20 g
-
fennel bulb cut in slices (2-3 cm), fennel fronds reserved400 g
-
fennel seeds1 tsp
-
onion (approx. 60 g), cut in halves, sliced (5 mm)1
-
sugar20 g
-
chopped tomatoes, canned400 g
-
tomato purée20 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
salt plus extra for cooking pasta1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste½ tsp
-
balsamic glaze2 dashes
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water
-
salt
-
raw pine nuts30 g
-
small mozzarella balls drained, cut in halves125 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
2324 kJ /
551 kcal
Gordura
17 g
Fibra
6.4 g
Hidratos de carbono
76 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rose and Hibiscus Latte
10min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
45min
Sous-vide Artichokes
55min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Vegan Supreme Pizza
9h 40min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15h 35min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Tofu Ramen Bowl
55min