Dispositivos e acessórios
Seafood Rice
Preparação 25min
Total 1h 25min
4 portion
Ingredientes
-
olive oil85 g
-
garlic clove1
-
squid, whole, medium cut into pieces (¾ in.)300 g
-
prawn, red, raw, unpeeled8
-
white wine200 g
-
water340 g
-
mussel, fresh, cleaned500 g
-
Spanish onion cut into pieces (¾ in.)200 g
-
garlic cloves sliced2
-
paprika1 tsp
-
saffron thread1 - 2 pinches
-
food colouring (any kind) (opcional)15 tsp
-
canned crushed tomatoes60 g
-
1 tsp choricero pepper pulp, (see Tip)red pepper, roasted, preserved pulp only1 tsp
-
rice, white, short-grain300 g
-
salt1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
551.6 mg
Proteína
34.2 g
Energia
3033.4 kJ /
725 kcal
Gordura
26.8 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
74.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our kitchens are a window into the world
27 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Browned Pork Rice
1h
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Nenhuma avaliação
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Nenhuma avaliação
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20min
Chicken Fricassee (Metric)
55min
Biltong, Mushroom and Feta Paptert
1h 15min
BBQ Pulled Chicken
40min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Vetkoek (fet-cook)
1h 35min