Dispositivos e acessórios
Pasta alla gricia
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
pecorino romano in pieces (2-3 cm)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
guanciale in thin strips (5-10 mm)150 g
-
salt1 tsp
-
pasta, dried like half sleeves320 g
-
black pepper, ground as desired
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
6307.7 mg
Proteína
93.4 g
Energia
9114 kJ /
2178 kcal
Gordura
94.5 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
34.2 g
Hidratos de carbono
254.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Road to Rome
12 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Nenhuma avaliação
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1h 15min
Bannock Bread
45min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Fresh Orange Juice
5min
Barbecued Mexican street corn
Nenhuma avaliação
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min