
Dispositivos e acessórios
Skirt Steak Spiralized Salad
Preparação 20min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
carrots peeled, slender type140 g
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter80 g
-
yellow squash slender type, approx. 5 cm in diameter60 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
garlic cloves thinly sliced3
-
fresh ginger peeled, thinly sliced5 g
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced120 g
-
Chinese five spice powder adjust to taste1 tsp
-
spring onions chopped4 sprigs
-
salt adjust to taste1 tsp
-
beef bones skirt steak, thinly sliced (0.5 cm)230 g
-
hoisin sauce60 g
-
sesame oil2 tsp
-
baby spinach leaves140 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Energia
648.4 kcal /
2712.9 kJ
Proteína
30 g
Gordura
43.7 g
Hidratos de carbono
36.3 g
Fibra
8.4 g
Gordura saturada
10.8 g
Sódio
647.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 50min
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Meatloaf
1h 20min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Risotto bolognese
45min
Turkish borek with cacik
1h
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Braised Lamb Shanks
3h 35min