Dispositivos e acessórios
Skirt Steak Spiralized Salad
Preparação 20min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
carrots peeled, slender type140 g
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter80 g
-
yellow squash slender type, approx. 5 cm in diameter60 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
garlic cloves thinly sliced3
-
fresh ginger peeled, thinly sliced5 g
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced120 g
-
Chinese five spice powder adjust to taste1 tsp
-
spring onions chopped4 sprigs
-
salt adjust to taste1 tsp
-
beef bones skirt steak, thinly sliced (0.5 cm)230 g
-
hoisin sauce60 g
-
sesame oil2 tsp
-
baby spinach leaves140 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
647.8 mg
Proteína
30 g
Energia
2712.9 kJ /
648.4 kcal
Gordura
43.7 g
Fibra
8.4 g
Gordura saturada
10.8 g
Hidratos de carbono
36.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
Boiled pasta
20min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
"Marry me" chicken pasta
35min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Agedashi tofu
30min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Big Mac-style sauce
4h
Meat feast pizza
1h 30min
Creamy beef curry and rice
1h 15min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min