Dispositivos e acessórios
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Preparação 20min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 g
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey60 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
397.5 mg
Proteína
32.3 g
Energia
1862.6 kJ /
445.2 kcal
Gordura
23.7 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
20.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (TM5)
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15min
Yoghurt cheese
24h 40min
Express Pho Soup
1h 5min
Gin and cucumber icy poles
24h 15min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Crunchy broccoli salad with speck
10min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min