Dispositivos e acessórios
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
cauliflower cut into florets (approx. 3 cm)350 g
-
salt1 tsp
-
cheddar cheese mature, cut into pieces (3 cm)150 g
-
garlic clove1
-
eggs2
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
smoked salmon slices200 g
-
cucumber cut into slices1
-
sour cream80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
777.1 mg
Proteína
16.8 g
Energia
951.8 kJ /
226.6 kcal
Gordura
16 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
3.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Paleo sandwich bread
1h 30min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Peanut butter chocolate cups
1h 30min
Dairy and grain free wraps
45min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Cauliflower mash
25min
No potato salad
20min
Prosciutto and basil egg cups
40min
Seed and nut bread
1h 30min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Rum balls
35min