Dispositivos e acessórios
Pear mulled wine
Preparação 15min
Total 30min
8 portions
Ingredientes
-
red wine (i.e. Cabernet Merlot or other medium-bodied wine)750 g
-
orange zested and juiced1
-
pears peeled, cored and cut into quarters4
-
sugar150 g
-
water200 g
-
pimento (see Tips)1
-
cardamom pods crushed1
-
cinnamon quill1
-
black peppercorns4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
12.6 mg
Proteína
0.8 g
Energia
574.8 kJ /
136.8 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
29.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spicy eggs with tomato sauce
30min
Quince crumble
1h 25min
Pear shrub
48h 35min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Almond and pear tart
40min
Pears in red wine
3h 20min
White chocolate and coconut rice pudding
35min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Spumone al caffè
5min
Chunky basil pesto dip
10min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Mulled wine
15min