Dispositivos e acessórios
Prawn tacos with avocado lime sauce
Preparação 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Taco shells
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)120 g
-
dried basil½ tsp
-
dried chilli flakes (optional)½ tsp
Avocado lime sauce
-
fresh coriander leaves and stems only, cut into thirds (approx. 40 g)1 bunch
-
mayonnaise (see Tips)80 g
-
freshly squeezed lime juice1 - 2 tbsp
-
avocado flesh only½
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
garlic clove1
-
long red chilli trimmed and deseeded, if preferred1
-
extra virgin olive oil20 g
Assembly
-
medium raw prawns peeled and deveined350 g
-
taco seasoning (see Tips)1 - 2 tsp
-
iceberg lettuce shredded or 100 g red cabbage¼
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1129.7 mg
Proteína
30.1 g
Energia
1807.2 kJ /
430.3 kcal
Gordura
32.5 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low carb: Made easy with Thermomix
49 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chipotle bean and corn salad
40min
Citrus margarita
10min
Thai beef salad
1h 15min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Hoisin pork bowl
45min
Summer daze
10min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min