Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Taco shells
- 120 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ tsp dried basil
- ½ tsp dried chilli flakes (optional)
Avocado lime sauce
- 1 bunch fresh coriander, leaves and stems only, cut into thirds (approx. 40 g)
- 80 g mayonnaise (see Tips)
- 1 - 2 tbsp freshly squeezed lime juice
- ½ avocado, flesh only
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 garlic clove
- 1 long red chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
Assembly
- 350 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 1 - 2 tsp taco seasoning (see Tips)
- ¼ iceberg lettuce, shredded or 100 g red cabbage
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1807.2 kJ / 430.3 kcal
- Proteína
- 30.1 g
- Hidratos de carbono
- 2.8 g
- Gordura
- 32.5 g
- Gordura saturada
- 8.8 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 1129.7 mg
Receitas alternativas
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 Min
Oysters Mignonette
5min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 Std. 40 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Mango salmon bowl
40min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Tuna poke bowl
1h
Miso salmon broth
40min