Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
TM6 TM5

Spinach and Paneer Curry (Diabetes)

( Nenhuma avaliação )

Ingredientes

  • 200 g paneer cheese cubed (3.5 cm/1 in.)
  • 4 tsp garam masala
  • 2 tsp cumin, ground
  • 140 g rice, brown "low GI" (see Tip)
  • 995 g water
  • 85 g zucchini cubed (1.5 cm/½ in.)
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 140 g onion cut into halves
  • 1 inch ginger, fresh peeled and sliced
  • 2 garlic clove
  • ½ chilli, green, long trimmed
  • 1 bunch cilantro, fresh tiges et racines, feuilles réservées
  • 200 g baby spinach, fresh
  • 395 g chickpea, canned no-added salt, rinsed and drained
  • 100 g plain yogurt high protein (see Tip)
  • ½ chilli, green, long thinly sliced, to garnish
  • lemon cut into wedges

Nutrição
por 1 portion
Energia
449.1 kcal / 1879.2 kJ
Proteína
20.2 g
Gordura
12.8 g
Hidratos de carbono
68.4 g
Fibra
15.6 g
Gordura saturada
2.6 g
Sódio
475 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas