Dispositivos e acessórios
Pasta met crème van pistache
Preparação 10min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten (zie tip)40 g
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie10 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (1-2 cm)200 g
-
spaghettini300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
918.5 mg
Proteína
25.7 g
Energia
2793.5 kJ /
667.7 kcal
Gordura
33.5 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
11.2 g
Hidratos de carbono
65.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Nasi Goreng
40min
Pad Thai
45min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Nenhuma avaliação
Butter Chicken
1h
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação
Thaise nachos
Nenhuma avaliação
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Nenhuma avaliação
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Portugees crème brûlée
25min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Nenhuma avaliação
Kokos Dahl
25min