Dispositivos e acessórios
Pasta met crème van pistache
Preparação 10min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten (zie tip)40 g
-
sjalotten gehalveerd120 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie10 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
Guanciale, Italiaans wangspek in blokjes (1-2 cm)200 g
-
spaghettini300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
918.5 mg
Proteína
25.7 g
Energia
2793.5 kJ /
667.7 kcal
Gordura
33.5 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
11.2 g
Hidratos de carbono
65.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Risottata met kip en champignons
40min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Blue Hawaii
Nenhuma avaliação
Pad Thai
45min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Nenhuma avaliação
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Pindakaas Havermoutbal
Nenhuma avaliação
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min