Dispositivos e acessórios
Lam in korst op Italiaanse wijze
Preparação 15min
Total 5h
4 porties
Ingredientes
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes5 stengels
-
verse basilicum enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse oregano enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse peterselie enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
teentjes knoflook8
-
citroenen de fijne zeste en het sap2
-
zout2 tl
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
lamsbout, ontbeend1500 g
-
water1000 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
24.8 g
Energia
1182 kJ /
282.5 kcal
Gordura
19.2 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Karamel varkensvlees
45min
Vanillevla met rabarber
50min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Mojito
10min
Margarita
10min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h