Dispositivos e acessórios
Lam in korst op Italiaanse wijze
Preparação 15min
Total 5h
4 porties
Ingredientes
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes5 stengels
-
verse basilicum enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse oregano enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse peterselie enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
teentjes knoflook8
-
citroenen de fijne zeste en het sap2
-
zout2 tl
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
lamsbout, ontbeend1500 g
-
water1000 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
24.8 g
Energia
1182 kJ /
282.5 kcal
Gordura
19.2 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Nenhuma avaliação
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Glühwein
15min
Mini panettone
Nenhuma avaliação
Sous-vide octopussalade
Nenhuma avaliação
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1h 20min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Turkse flatbreads
2h 10min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min