Dispositivos e acessórios
Lam in korst op Italiaanse wijze
Preparação 15min
Total 5h
4 porties
Ingredientes
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes5 stengels
-
verse basilicum enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse oregano enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse peterselie enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
teentjes knoflook8
-
citroenen de fijne zeste en het sap2
-
zout2 tl
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
lamsbout, ontbeend1500 g
-
water1000 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
24.8 g
Energia
1182 kJ /
282.5 kcal
Gordura
19.2 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pâté in korst
10h
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nenhuma avaliação
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Mediterrane kippenpastei
50min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Vissticks met tomatensaus
50min
Pikante kalkoensatés
1h
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Eendenlever
33h