Dispositivos e acessórios
Steak au Poivre
Preparação 20min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
29 g
Energia
2301 kJ /
550 kcal
Gordura
44 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Gorgonzola spread
Pas d’évaluation
Gestoomd paaslam met groentjes
Pas d’évaluation
Worstmummies
Pas d’évaluation
Steak tartaar
30min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Noten bolognese
35min
Gegratineerde coquilles
25min