Dispositivos e acessórios
Steak au Poivre
Preparação 20min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
29 g
Energia
2301 kJ /
550 kcal
Gordura
44 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Frangipanetaart
1h 25min
Champignons of zwammen met look
20min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Gemarineerde paprika's
55min
Bouillabaisse
Nenhuma avaliação
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Tequila 'Refresher'
5min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Aardbeienpudding
2h 10min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Kip met romige groenten saus
50min