Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 15 g zwarte peperkorrels
- 500 - 600 g ossenhaas biefstuk, versneden in 4 steaks
- 60 g runderbouillon
- 40 g brandy
- 60 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 el olijfolie
- 50 g boter, in blokjes
- 1 snuifje zout, naar smaak
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2301 kJ / 550 kcal
- Proteína
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 3 g
- Gordura
- 44 g
- Fibra
- 1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Macaroni met ham en kaas
Brak ocen
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Waterzooi van kip
1 godz.
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 godz.
Cashew schenkroom
Brak ocen
Beef Wellington
10h 10 min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Zalmtartaar
10 min
Alpengratin
50 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min