Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 15 g zwarte peperkorrels
- 500 - 600 g ossenhaas biefstuk, versneden in 4 steaks
- 60 g runderbouillon
- 40 g brandy
- 60 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 el olijfolie
- 50 g boter, in blokjes
- 1 snuifje zout, naar smaak
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2301 kJ / 550 kcal
- Proteína
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 3 g
- Gordura
- 44 g
- Fibra
- 1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Amandelverslaving
1h
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Koolstoofpot met kalkoen
Nenhuma avaliação
Spaghetti carbonara
40 min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nenhuma avaliação
Japanse kip curry
55 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min