Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 15 g zwarte peperkorrels
- 500 - 600 g ossenhaas biefstuk, versneden in 4 steaks
- 60 g runderbouillon
- 40 g brandy
- 60 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 el olijfolie
- 50 g boter, in blokjes
- 1 snuifje zout, naar smaak
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 2301 kJ / 550 kcal
- Proteína
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 3 g
- Gordura
- 44 g
- Fibra
- 1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Bouillabaisse
Nenhuma avaliação
Kimchi mac&cheese
50 dk
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2sa 20 dk
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Lamslende met roze pepersaus
45 dk
Kalkoenburgers
1 Std. 25 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Tostadas met kip
40 dk
Mousse van kaas
10min
Zalmtartaar
10min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 dk
Kip met romige groenten saus
50 dk