Dispositivos e acessórios
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Preparação 10min
Total 20min
6 portie
Ingredientes
-
verse peterseliebladeren60 g
-
olijfolie70 g
-
zout20 g
-
teentjes knoflook3
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
mosselen, schoongemaakt ontdooid400 g
-
pasta, droog type penne rigate400 g
-
water700 g
-
zwarte peper, gemalen2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1500.9 mg
Proteína
17.7 g
Energia
1791 kJ /
428.1 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
56.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação
Romige Feta Dip
Nenhuma avaliação
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação
Paëlla
50min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Nenhuma avaliação
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Speltbrood
Nenhuma avaliação
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Nenhuma avaliação
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min