Dispositivos e acessórios
Stoofvlees
Preparação 15min
Total 3h 10min
8 porties
Ingredientes
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden2
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)800 g
-
ui gehalveerd200 g
-
boter30 g
-
stout bier of ander bruin bier (Kasteelbier, Sint-Bernardus, Orval, Rochefort, ...)400 g
-
vleesbouillonpasta of vleesbouillonblokje1 tl
-
bruine suiker (optioneel)1 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
zout1 snuifje
-
peper, gemalen1 tl
-
wit brood1 sneetje
-
mosterd1 el
-
azijnscheutje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1021.4 mg
Proteína
36.6 g
Energia
1717 kJ /
410 kcal
Gordura
17.4 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
25.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dit is Belgisch!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Nasi Goreng
40min
Veelzijdige gladde soep
45min
Spaghetti Bolognese
40min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nenhuma avaliação
Verfrissende Melkdrank
5min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Garnaalkroketten
Nenhuma avaliação
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Verse Tomatensoep
30min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min