Dispositivos e acessórios
Tomato and mushroom spaghetti
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil25 g
-
bacon diced100 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced140 g
-
canned tomatoes400 g
-
water450 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opcional)1 pinch
-
spaghetti300 g
-
fresh basil leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
799.8 mg
Proteína
15.5 g
Energia
2009.8 kJ /
480.4 kcal
Gordura
17.6 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
65.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Shakshuka in the Varoma
30min
High Protein Egg Bake
20min
Boiled pasta
20min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
"Marry me" chicken pasta
35min
Creamy Coconut Dhal
25min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Fast and Super Easy Noodles
15min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
No fail mash potato
20min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min